mobil menu
ara

Dondurma Salebi

Dondurma Salebi

Dondurmalık Salep

Dondurma salebi ile kışın içtiğimiz salep aynıdır. Sadece dondurma yapımı ile içimlik salep yapmak biraz farklıdır. Her ikisinden de en çok fayda görmek için muhakkak saf ve katkısız salebi tercih etmek gerekir. Otağ Doğal Salep olarak katkısız saf dondurmalık salep satışı yapmaktayız. Dondurma salebi siparişleriniz için dondurmalık salep ürünleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Toptan dondurmalık salep fiyatları mız için bize iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz.

Gerçek Salepli Dondurmanın Faydaları

Sıcak kış içecekleri denilince akla ilk gelen şüphesiz tarçınlı mis kokulu bir saleptir. Doğal salebin başta vücudumuza olmak üzere pek çok faydası olduğunu biliyor muydunuz? Kışın içimlik salep olarak, yazın dondurma da tükettiğimiz gerçek salebin bir çok fayası var; gelin katkısız salep ile yapılan dondurma nın faydalarına birlikte göz atalım.

* Öksürük ve bronşiti giderilmesine yardımcı olur.
* Kabızlığı önler, şişkinliği giderici özelliği vardır.
* Yağ yakıcı etkisi vardır.
* Vücuda dinginlik ve kuvvet vermeye yardımcı olur. 
* Vücud ısısını dengeliyi etkisi vardır. 
* Göğüs hastalıklarını giderilmesine yardımcı olur. 
* Hemoroid tedavisinde yardımcıdır.
* Virüslere karşı faydası vardır Covid19 ilk çıktığında anahaber bültenlerinde Corona Virüs'e Karşı Doğal Salep isimli haberler çıkmıştı.

Gerçek Salepli Dondurma

Sahte dondurmalara ara salepli doğal dondurmaya merhaba yaz, kış , sıcak , soğuk demeden her mevsim damaklara ayrı bir lezzet şöleni yaşatan salebi bu kez dondurma yapımında toz hâliyle kullandık. Otağ doğal toz salepli dondurma tarifi hani çocukluğumuzda bazı tatlar vardır ya yıllar geçse de unutamayiz. İşte aerçek dondurma tadını özleyenler için nefis bir doğal toz salepli dondurma tarifimiz var. Hadi hazırlayın kağıdı,kalemi..

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Otağ Doğal Salep Osman YILMAZ | BURDUR
tarih icon 12.03.2021 tarihinde eklendi
Haber 1112 gündür   okuna sayısı icon 773 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]