mobil menu
ara

Evde Doğal Dondurma Nasıl Yapılır?

Evde Doğal Dondurma Nasıl Yapılır?

Otağ Doğal Toz Salep ile Kendi Dordurmanı Kendin Yap

Bahar kapıları araladı, yaz geliyor.. Havaların ısınmaya başladığı şu günlerde büyük küçük herkes dondurma reyonlarına göz gezdirmeye başladı bile :) Ancak her ne kadar hazır dondurmalar gözümüze cazip gelse de içerisinde ki koruyucu maddeler nedeniyle tercih edilemiyor ve akıllara doğal ev yapımı nefis dondurmalar geliyor. Otağ doğal toz salep ile gelin kendi dondurmamızı kendimiz hazırlayalım . Hem sağlıklı hem besleyici hem de doğal :)

Dondurma her evde bulunan temel malzemelerle yapabileceğiniz bir yaz tatlısıdır. Üstelik kavurucu sıcaklari beklemeden de kışın gelen tatlı krizlerine bir top dondurma iyi gitmez mi :) Formunu korumak isteyen ve sağlıklı atıştırmalık arayanlara kolay dondurma tarifi verelim.

Vanilyalı Kremalı Dondurma Tarifi Malzemeler

5 su bardağı süt (1 Litre)
1,5 su bardağı şeker
6 gr kaşığı toz salep (doğal gerçek salep)
400 Gr krema(Sıvı)
3 adet yumurta sarısı 
1 adet çubuk vanilya

Gerçek Salep ile Dondurma Yapılışı

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Otağ Doğal Salep | BURDUR
tarih icon 28.02.2021 tarihinde eklendi
Haber 1152 gündür   okuna sayısı icon 770 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]