mobil menu
ara

Evde, Ofiste Koltuk, Sandalye Temizliği Nasıl Yapılır?

Evde, Ofiste Koltuk, Sandalye Temizliği Nasıl Yapılır?

Evde, Ofiste sandalye koltuk, kanepe nasıl temizlenir hakkında "Berrak Temizlik Konya Koltuk Halı Perde Yıkama" olarak size kısa ama yararlı bilgiler vereceğiz.

  • İlk adım olarak evde veya ofisinizde kullandığınız sandalye veya koltuğun üstünde bulunan toz ve kalıntıları bir süpürge aracılığıyla temizleyin.
  • Kazak gibi yünlü kıyafetlerden kopup sandalye veya koltuğunuza yapışmış olabilecek tüy ve kılları bir tüy toplama rulosu yardımıyla temizleyin.
  • Ardından kullanacağınız temizleme ürününüzü mikro fiber özelliği olan nemli bir beze sıkın ve kullandığınız sandalye veya koltuğa dairesel hareketlerle uygulayın bu işi kirler çıkana kadar uygulayın.
  • Bu işlem sırasında bezinizin çok ıslak olmamasına ve kullandığınız temizlik ürününü gereğinden çok sürmemeye dikkat edin sandalye veya koltuklardaki kumaşların gözenekli olması sıvıları içine çekip koltuk ve sandalye süngerinin emmesine ve istenmeyen kokulara, küfe, pasa sebep verir.
  • Silme işlemini tamamladıktan sonra nemli bir bez aracılığıyla sandalye veya koltuğunuzu durulayın ardından kuru bir bezle silerek kurulayın kuruduğundan emin olmak için bir saç kurutma makinasından yardım alabilirsiniz.
  • Kullandınız sandalye veya koltuk deri ise temizlik işleminden sonra vazelin sürerek deriyi besleyebilir, yumuşatabilir ve parlatabilirsiniz.
  • Berrak temizlik olarak koltuklarınızı ve sandalyelerinizi önce özel deterjanlarımız ve cihazlarımız ile dokularına zarar vermeden ovalıyor. Daha sonra yüksek vakum gücüne sahip son sistem makinelerimizle kirleri çekiyoruz. Böylece sandalye ve koltuklarınızın içine dahi işlemiş kir ve lekeleri temizliyoruz.
  • Eğer kullandığınız sandalye ve koltuğunuzdaki kir zorlu bir leke ise veya koltuğunuzun kumaşı özel bir kumaş ise veya kendinizin temizleyemeyeceğinizi düşünüyorsanız bu iş için profesyonel bir yardım almalısınız Berrak Temizlik olarak Konya'da profesyonel temizlik hizmeti veriyoruz. Yerinde sandalye koltuk yıkama ve temizleme işlemleri yapıyoruz. Hemen ürünlerinizi temizletmek için 0 (537) 348 6869 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz. Daha önce yaptığımız temizlik işleri ile ilgili fotoğraf ve videolar için tıklayınız.

Evde ofite koltuk sandalye temizlemenin püf noktaları

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Berrak Temizlik | KONYA
tarih icon 3.05.2021 tarihinde eklendi
Haber 1088 gündür   okuna sayısı icon 630 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]