mobil menu
ara

Mermer Çeşitleri

Mermer Çeşitleri

Mermer Nedir?

Yüzyıllar hatta binyıllar boyu yüksek sıcaklık ve basınçda değişime uğramış kalker yapılara mermer denir. Mermerin en büyük özelliği kolay bir şekilde cilalanıp parlatılıyor olmasıdır.

Mermer Çeşitleri?

Birçok mermer çeşidi bulunmakla beraber, Tgtile olarak; Beyaz Mermer, Traverten Mermer, Burdur Bej Mermer, Carrara Mavi Mermer, Carrara Beyaz Mermer, Luna Star Bej Mermer ve Luna Deluxe Bej Mermer firmamızın satışını yaptığı mermer çeşitleri isimleridir.

Ülkemiz 5.2 milyar metre küp mermer rezervine sahip olup, dünya mermer rezervinin yaklaşık %40'ına sahiptir. Mermer üretiminde ise dünyada 7. sıradadır. Son yıllarda artan hızlı üretim sayesinde sıralamada yukarı doğru seyiretmektedir. 

Mermer Fiyatları?

Mermer fiyatları; mermerin cinsine, mermerin kalitesine, mermerin rengine, mermerin büyüklüğüne göre değişmektedir. Mermer fiyatları hakkında net bilgi almak için iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

2022 mermer fiyatları geçen yıllara göre biraz daha yüksektir. Bu yükselmede kur farkı ve dünya süren talep arz dengesizliği önemli etmenlerdir. 

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Tgtile | BURDUR
tarih icon 17.04.2022 tarihinde eklendi
Haber 712 gündür   okuna sayısı icon 889 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]