mobil menu
ara

Okul Değil Fabrika! Lazer Kesim Makinası, Maske Makinası, Otomatik Dezenfektan İmalatı

Okul Değil Fabrika! Lazer Kesim Makinası, Maske Makinası, Otomatik Dezenfektan İmalatı Okulumuz Kılıçarslan İMKB Meslek Lisesi (K-TEK), Konya’nın Karatay ilçesinde MEB bünyesinde hizmet veren bir meslek lisesidir. Beş farklı alanda (Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Makine Teknolojisi ile Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme) 1000 civarında öğrenciyle eğitim, öğretim hizmetlerini sürdürmektedir.

Üreten okul; sloganıyla çıktığı yoluna, bu sloganı uygulayan bir okul olmuştur. Dünyamızda son 1 yıldır her şeyi olumsuz değiştiren ve zorlaştıran Covid-19 pandemisinin başladığı ilk günlerden itibaren elinden gelen tüm çabayı göstermiş; Maske Üretim Makinesi imalatı ve bu makine ile Cerrahi Maske üreten okulumuz, bunun yanında Otomatik El Dezenfektanı, Dezenfektan Kabini de üreterek bu sürecin en hızlı bir şekilde atlatılması için büyük gayret göstermiştir.

Yurt içi ve yurt dışı toplamda 15 tane Maske Üretim Makinesi imal edip satan okulumuz, bunun yanında milyonlarca Maske, yüzlerce Otomatik El Dezenfektanı, Siperlik, ve Dezenfektan Kabini üretip ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile özel işletmelere teslim etmiştir.

Bu süreçte gösterdiği yoğun çalışma ve gayret devletimizin üst mevkilerinden de teveccühle karşılanmıştır. Ulusal basında da övgüyle bahsedilen okulumuz K-TEK bu teveccühlere layık olmaya devam edecektir.

Okulumuz K-TEK imalat işlemlerini Döner Sermaye kapsamında yapmaktadır. Yasal vergileri ve hazine payı da ayrılan döner sermaye ile elde edilen kârın bir kısmı Çocuk Esirgeme Kurumu’na, bir kısmı görev alan öğretmen ve öğrencilerimize, bir kısmı görevli idari personele ve bir kısmı da okulumuza kalmaktadır. Bu sayede bir çok birim ve kişi buradan destek görmektedir.

Okulumuz K-TEK hız kesmeden imalat ve üretimine devam etmektedir. 7 farklı Lazer Kesim Makinesi imal eden okulumuz piyasa da rekabet eden bir işletme gibi çalışmaktadır. Bu 7 farklı Lazer Kesim Makineleri tamamen endüstriyel üretime uygun olup profesyonel makinelerdir. 1 garanti, nakliye, montaj, kullanıcı eğitimi de ücretine dahil olan makinelerimiz şunlardır;

Tekstil İçin Lazer Kesim Makinası 130 WATT

Tekstil İçin Lazer Kesim Makinası 130 WATT

Ahşap Lazer Kesim Makinası 130 WATT

Ahşap Lazer Kesim Makinası 80 WATT

Ahşap Lazer Kesim Makinası 130 WATT

Ahşap Lazer Kesim Makinası 100 WATT

Lazer Kesim Makinası (Büyük Ebat)

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Kılıçarslan İMKB MTAL K-TEK | KONYA
tarih icon 29.03.2021 tarihinde eklendi
Haber 1124 gündür   okuna sayısı icon 806 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]