mobil menu
ara

Perdeci Yaşar Açıldı

Perdeci Yaşar Açıldı

Perdeci Yaşar Konya Perde Satışı

Başta Konya olmak üzere tüm Türkiye'ye perde satış hizmeti veren perde satış firması Perdeci Yaşar online web sitesi perdeciyasar.com üzerinden ürünlerini sergilemeye başladı. Onlarca marka ve binlerce perde çeşidi olan Perdeci Yaşar en geç 10 günde teslim, teslimattan sonra da ürünlerin arkasında durma, yerinde keşif gibi önemli hizmetleri ile sektörde öne çıkan firma olmayı başardı.

Perde Modelleri

Her türlü perde satışını yapan Perdeci Yaşar; Oturma Odası perdeleri, Salon perdeleri, Mutfak perdeleri, Çocuk Odası perdeleri, Yatak Odası perdeleri, Cam Balkon perdeleri başta olmak üzere ofis perdeleri ve perde aksesuarları ve Telamor, Plise, Demar, IKN, Eliş, Püsqül, Guzzi, Dolcevita, AST gibi sektörün önde gelen perdelerinin de satışı ve bayiliğini yapmaktadır.

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Perdeci Yaşar Ali Kuşçu | KONYA
tarih icon 16.04.2022 tarihinde eklendi
Haber 735 gündür   okuna sayısı icon 831 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]