mobil menu
ara

Pimapen Sineklik

Pimapen Sineklik

Sineklik nedir?

Hepimizin yaz aylarındaki en büyük sorunu sinekler… Havaların ısınmaya başlamasıyla dışarıda daha çok vakit geçirmeye, daha kısa elbiseler giymeye başlarız. Bahçemizde mangal yaparken huzurumuzu kaçıran sinekler, evlerimizde ise havalandırmak için açtığımız camdan, kapıdan içeriye girip bizi ailemizi rahatsız etmeye devam ederler. Geceleri uykumuzu kaçıran, küçük çocuklarımızın hayatını zorlaştıran, herhangi bir anımıza odaklanmamıza izin vermeyen sinek, sivrisinek haşere vs. den nasıl kurtuluruz? 

Bir çoğumuz, pazarlama stratejilerinin etkisiyle sinek, böcek, haşerelere karşı en etkin yöntemlerin; sinek, böcek vs. ilaçları, kovucu bantlar elektronik cihazlar olduğunu düşünse de en etkili ve sağlıklı yöntem, ve doğaya hiç zararı olmayan yöntem sineklik ile korunma yöntemidir. Bu yöntemden sonra devletlerin, çevre politikası olarak uygulamakta olduğu biyolojik yöntemdir.

Sineklik, birçok insana göre en ilkel yöntem gibi gözükse de gerçek farklıdır; İnsan ve doğa sağlığı için, doğal yaşama sıfır etkisi bulunan, bir nevi koruma kalkanı gibi görev yapan, evimiz ile dış ortamın bağlantısı kesen en etkili çözüm sineklik kullanmaktır..

Sineklik çeşitleri; pileli sineklik, stor sineklik, sürme sineklik, pimapen (PVC) sineklik, ahşap sineklik, menteşeli sineklik, içe açılır sineklik ve kedi sinekliği gibi birçok çeşide sahiptir. Bunların içinde gelişen teknoloji ve uzun kullanım ömrü sağlamasından dolayı, farklı kullanım çeşitleri bulunan pimapen plise sineklik en iyisidir.

Pimapen İçin Sineklik (PVC Sineklik) Modelleri

İlk önce materyal olarak PVC nedir? Buradan başlayalım. Birçoğumuzun PVC kapı pencere vs. gibi çeşitleriyle öğrendiği PVC, bilimsel adıyla Polivinil klorür birçok alanda kullanılan bir plastik polimerdir. Poliprobilen ve polietilenden sonra dünyada en çok kullanılan 3. sentetik plastik polimerdir.

Sineklik çerçeve malzemesi olarak ahşap, alüminyum, PVC gibi birçok farklı malzeme kullanılabilir. Orta(iç) malzeme için ise; sabit sineklik veya pileli (Akordeon) sineklik gibi çeşitler kullanılabilir. Pileli sineklikler; açılır kapanabilir özelliği, daha işlevsel olması ve alan tasarrufu gibi birçok sebepten dolayı sürekli kullanılan alanlar (ev sinekliği, ofis sinekliği, tekne sinekliği vs.) için sabit sinekliğe göre çok daha işlevsellerdir.

Deniz Cam Sineklik olarak 1.kalite alüminyum malzemeden ürettiğimiz pileli (akordeon, akordiyon) sinekliklerimizi Pimapen kapı ve pencerelerinize; Pimapen Kapı Sineklik, Pimapen Dikey Pencere Sineklik, Pimapen Yatay Pencere Sineklik, Pimapen Duble Kapı Sineklik modellerini üretmekteyiz.

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Süleyman VİCİR | BURDUR
tarih icon 21.03.2021 tarihinde eklendi
Haber 1126 gündür   okuna sayısı icon 680 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]