mobil menu
ara

Sınav eğitim kurumları Atakent, Halkalı

Sınav eğitim kurumları Atakent, Halkalı Sınav Eğitim Kurumları, ülkemizde önde gelen yıllardır eğitim sektörüne hizmet eden bir kurum, markadır. Önceki yıllarda sınav dershanesi, sınav etüt merkezi gibi farklı isimlerde hizmetine her zaman devam etmiştir. Sadece dershanecilik veya etüt merkezi olarak değil sınav yayınları, kaynak kitaplar, kurs ve kolej olarak da SINAV her zaman bir marka olmuştur. “Gözünüz yükseklerde olsun!” sloganı ve kartal logosu ile sınav eğitimin içinde ve lider bir kurum olmuştur. Küçükçekmece Atakent ve Halkalı da artık yanı başınızda.
İstanbul da farklı ilçelerde ve semtlerde yüzlerce şubesi ile sizlere hizmet vermektedir. Size en yakın Sınav Etüt Merkezi nerede mi?

Halkalı Sınav Etüt Merkezi

Sınav eğitim kurumları halkalıda iki şubesi ile size çok yakın. Avrupa konutları 3 de Halkalı İstanbul Caddesin de bulunan şubemize bekleriz. Size Soyak Olimpiakent daha yakın ise orada var olan şubemizde uğraya bilirisiniz. Sınav etüt merkezi halkalı nerede?

Atakent Sınav Eğitim Etüt Merkezi

Atakent Soyak olimpiakent sitesi teras park çarşı da sizi bekliyoruz. Küçükçekmece ilçesinde size en yakın merkezimi internet sayfamızdan bulabilirsiniz. Sınav etüt merkezi Atakent nerede? Laleşehir Konakları, Avrupa Konutları 1 - 2 - 3, Güneş Park Evleri, Ihlamur Evleri, Soyak Olimpiyakent Sitesi, Manolya Evleri, Toki Akasya Evleri, Halkalı Merkez gibi konumlar şubelerimize yakın olan yerleşim yerleridir.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Sınav Eğitim Kurumları - Forum Akademi | İSTANBUL
tarih icon 28.03.2021 tarihinde eklendi
Haber 1097 gündür   okuna sayısı icon 993 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]