mobil menu
ara

Yurt Dışına Sineklik Satışı

Yurt Dışına Sineklik Satışı

Havaların ısınmasıyla beraber, birçoğumuz yaz aylarının tadını çıkarmaya başladı. Bu güzel günlerde ailemizle, arkadaşlarımızla mutlu zamanlar geçirdiğimiz zamanlarda, hepimizin en büyük sorunlarından biriside sinek, sivrisinek, böcek vs. gibi haşerelerin evimizde, ofisimizde, yaşam alanlarımızda bulunmasıdır. Bundan korunmanın en sağlıklı yönetmi kapı ve pencerelerimize sineklik yapmaktır.

Türkiye'de yıllardır binlerce müşterimize satışını yaptığımız sineklikleri artık Avrupa ülkelerinde ki gurbetçilerimize de yapıyoruz. Avrupanın başta Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda ülkeleri olmak üzere hemen hemen tüm ülkelerine 1. sınıf plise sineklikleri gönderiyoruz.

Avrupa'ya Sineklik Gönderimi

Deniz Cam Sineklik olarak imalatını yaptığımız; 1. sınıf Pileli (Akordeon) Kapı Sineklik, Dikey Pencere Sineklik, Yatay Pencere Sineklik, Duble Kapı Sineklik gibi modellerimizi başta Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda olmak üzere neredeyse tüm Avrupa ülkerine gönderebiliyoruz.

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Süleyman VİCİR | BURDUR
tarih icon 1.03.2021 tarihinde eklendi
Haber 1124 gündür   okuna sayısı icon 781 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]