mobil menu
ara

Yurtdışındaki alacaklarınızın ücretsiz tahsilini ister misiniz ?

Yurtdışındaki alacaklarınızın ücretsiz tahsilini ister misiniz ? Antroya Danışmanlık ve Hukuk Bürosu yurtdışındaki alacaklarınızı tahsil ediyor ve tahsil edinceye kadar ücret almıyor.
Antroya, 2005 yılında İstanbul’da kurulmuş Amerika ve Hollanda’da kendi şubesi olan Türkiye’nin ilk ve en eski yurtdışı alacak takip şirketidir. Antroya yurtdışında alacağı olan tüm şirket, kurum ve şahıslara, 130 ülkedeki profesyonel çözüm ortağı hukuk ve alacak takip şirketleri ile tahsilat, icra takibi ve hukuk hizmeti vermektedir. Antroya, birçok uluslararası akreditasyon kurumuna kayıtlı ve akreditedir.
Almanya merkezli EOS Global Collection şirketinin Türkiye tercih edilen çözüm ortağıdır ve ofisidir. Tüm uluslararası çözüm ortakları kendi alanında başarılı, güvenilir şirketlerdir. Üstelik bu hizmet TAHSİLAT YOKSA ÜCRET YOK prensibi ile alacak tahsil edilinceye kadar ücretsizdir.

Ücretsiz alacak takibi

7 gün 24 saat Türkçe olarak raporlama alabilir isterseniz, size tahsis edilecek olan kullanıcı adı ve şifre ile size özel internet şubesinden dosyanızın ne durumda olduğunu anlık olarak takip edebilir bu program üzerinden hukuk bürosuna isteklerinizi iletebilirsiniz. Tüm hizmetleri mesleki sorumluluk sigortası ile sigortalı olan Antroya, hukuk bürosu güvencesi ile hizmet vermektedir.
Hızlı, profesyonel ve güvenilir hizmet için 0 212 240 3440 nolu telefondan müşteri temsilcileri ile temasa geçebilir veya www.antroya.com daki login ekranından dosyanızı direkt göndererek başvuru yapabilirsiniz. En kısa sürede uzmanlarımız dosyanızı değerlendirip size geri dönüş sağlayacaktır.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Antroya | İSTANBUL
tarih icon 18.04.2022 tarihinde eklendi
Haber 710 gündür   okuna sayısı icon 911 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]