mobil menu
ara

otomatik dondurma makinesi.com açıldı

otomatik dondurma makinesi.com açıldı Sabri GÜZEL Salep ve Kitre Ticarethanesi olarak 1959 yılından bu yana salep ticareti ve dondurma makinesi ithalatı ve satışı hizmetleri ile ugrasmaktayız. Profesyonel dondurma makinesi satış hizmetimiz ile ülkemizde önde gelen dondurma üreticileri firmamızı tercih etmektedir.

Otomatik dondurma makinesi olarak; kaliteli ve hızlı dondurma ve krema yapabilmek icin İtalya'dan dikey silindirli otomatik dondurma makineleri ve krema makineleri ithal etmekte, değerli müşterilerimize satış hizmetini sağlamaktayız.

-40 derece Şok Dondurucu (Hızlı Dondurucu) Techfrost E5, sadece 18 dakikada -40 iç sıcaklığa ulaşarak yüksek performanslı şok dondurma sağlayan Techfrost E5 -40 Şok Dondurucu (Hızlı Dondurucu) ürünlerinde satış hizmetini yürütmekteyiz.

otomatikdondurmamakinesi.com, web sitemiz artık ithalatını yaptığımız dondurma makineleri, krema makineleri ve şok dondurucu makineleri hakkında ayrıntılı bilgileri bulabilmeniz için açıldı.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Nuri Güzel | BURDUR
tarih icon 12.06.2021 tarihinde eklendi
Haber 1046 gündür   okuna sayısı icon 700 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]