mobil menu
ara

Almanya’ya Sineklik Gönderimi

Almanya’ya Sineklik Gönderimi

Haşere ilaçlamalarda (sinek, sivrisinek, böcek vb.) çevre ve insan sağlığına zararlı kimyasalların kullanıldığı zamanlardan günümüze birçok şey değişti. 40 yıl kadar önce Almanya’nın Ren şehrinde kimyasal ilaçlama yöntemleri uygulanmaktaydı ve bu kullanım çevrede ve insan sağlığında büyük olumsuz etkilere neden oldu.

Kimyasal kullanım sivrisinek, sineklerin doğal düşmanlarını bile etkilemişti. Birçok çevre örgütü bu duruma tepki gösterdi. O dönem bu sorunun çözümü için birçok bilim adamı Biyolojik yöntem metotlarıyla ilgili çalışmalara başladı.

Biyolojik Yöntem

Almanya da 90’lı yıllara kadar büyük problem olan sivrisinek sinek gibi haşerelere karşı biyolojik müdahale yöntemlerine geçildi. Biyolojik yöntem kısaca; Sivrisinek, sinek vs. gibi haşereleri güçlü kimyasallar kullanmak yerine üreme alanlarının azaltılması ve kontrol altına alınmasını, farklı bölgelerde ise doğal düşmanlarının sayısını arttırarak haşerelerin popülasyon dengesine ulaşmasını hedefliyordu. Her ne kadar kimyasal yöntemden daha iyi olsa da biyolojik müdahale yöntemlerin yetersiz geldiği yaşam alanlarımızda ise ilave olarak fiziksel müdahale yöntemleri de uygulayabiliriz. Bu yöntemlerden en etkili, sağlıklı ve kullanışlı olanı sineklik sistemleridir.

Sineklik Sistemleri

Pencere sineklikler ve kapı sineklikler kullanım amaçlarına göre birçok farklı çeşidi bulunmaktadır En çok tercih edilen modeller ise; pileli sineklik modelidir. Bu sinekliğe sürgülü, akeordiyon, pileli sineklikte denmektedir. Sizde evinizi ya da iş yerinizi rahatça havalandırmak; yaşam alanınızı daha sağlıklı bir hale getirmek için sineklik sistemlerini tercih etmelisiniz. Denizcam sineklik sistemleri kalite, estetik ve kullanışlılığın buluşma noktasıdır. 11 farklı renk seçeneği ile tüm kapı ve pencere renklerinize uyum sağlayabilir. Yaz kış sökme takma derdi olmayan sineklik sistemlerimiz aynı zamanda kapı ve pencerenizde herhangi bir darlığa sebebiyet vermez. Tamamen açılınca pencere ya da kapı isteğe bağlı açık olarak kullanılabilir, tamamen kapatılırsa da sinek, haşere, böcek ve türevlerine engel olarak huzurlu, temiz ve sağlıklı bir yaşam alanı sağlar. Ürünlerimizin kalitesi ve mutlak müşteri memnuniyeti temelli çalışma sistemimizle iddialıyız.

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Deniz Cam Sineklik | BURDUR
tarih icon 3.03.2021 tarihinde eklendi
Haber 1121 gündür   okuna sayısı icon 672 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]