mobil menu
ara

Araç Koltukları Nasıl Temizlenir?

Araç Koltukları Nasıl Temizlenir?

Bu yazımızda size kendi imkanlarınızla araç koltuklarınızı nasıl temizleyebilirsiniz bundan bahsedeceğiz. Eğer koltuğunuzda basit lekeler var ise bu yöntemlerle lekeleri temizleyebilirsiniz. Aslında bu genel olarak temizleme değil, lekeleri su ve deterjan yardımı ile koltuğun içine gönderme işlemi diyebiliriz. Lekelerin bir kısmını temizlesenizde bir kısmı içe doğru itmiş oluyorsunuz. Gerçek, sağlıklı bir temizlik için muhakkak profesyonel makinelerle koltuğunuzun içine dahai giden kirleri çektirmeniz gerekiyor. Oto koltuğunuzu profesyonel şekilde ilk günkü gibi bir görünüme sahip olacak şekilde temizletmek için hemen bize ulaşın 0 (537) 348 6869, Konya yerinde araç koltuk temizleme, Berrak temizlik.

Araç koltuğu temizleme

Araç koltuğunuzu temizlerken yapmanız gereken ilk iş bir elektronik süpürge yardımıyla araç koltuğunuzdaki, bezle silerken kumaşa zarar verebilecek ve leke yapacak kalıntı ve kırıntıları temizlememiz gerekmektedir. Kalın ve ince iki farklı süpürge ucu kullanarak dikiş aralarını da süpürebilirsiniz.

Bu işlemden sonra nemli bir bez aracılığıyla kullanacağınız temizlik malzemesini veyahut araç koltuğu yıkama şampuanınızı lekeli yere sürebilir veya direk sıkabilirsiniz. Eğer sıvı bir solüsyon kullanıyorsanız gereğinden fazla sıkmamaya özen gösteriniz. Aynı şekilde kullanmakta olduğunuz bezin çok ıslak olmamasına özen gösteriniz fazla sıvı madde kullanımında araç koltuğunuzun içindeki minderin bu sıvıları emerek küf ve koku yapmasına neden olabilirsiniz. Solüsyonunuzu sürdükten / sıktıktan sonra bir iç temizlik fırçası ile silebilir ve kumaş gözeneklerini temizleyebilirsiniz. Bu işlem sırasında sert bir fırça kullanmaktan kaçınınız ser bir fırça kullanımı kumaş yüzeyindeki lifleri yıpratacak ve iz bırakacaktır.

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Berrak Temizlik | KONYA
tarih icon 22.04.2021 tarihinde eklendi
Haber 1093 gündür   okuna sayısı icon 668 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]