mobil menu
ara

Araç kiralarken bilmeniz gerekenler

Araç kiralarken bilmeniz gerekenler Öncelikle bildiğiniz güvendiğiniz bir firmadan araç kiralamanız önemli. Hiçbir yeri olmayan kendisi evinden araç kiralamalar yapan kişilere pirim verilmemesi gereklidir. Bu şekilde kiralamalarda boş sayfaya imzalar bile attırıldığı sonrasında sıkıntılı bazı işlemler ile kişilerin zor durumlara sokulduğu bilinmektedir. Bu sebep ile kurumsal güvenilir bir firmadan araç kiralamak ilk seçeneğiniz olmalıdır.

Kiralayacağınız aracı kesinlikle görünüz. Bazı durumda araç bir müşterimizde gelecek sonra size şu saatte teslim edilecek gibi aracı görmeden yapacağınız kiralama doğru değildir. Siz zararlı çıkarsınız. Kiralamayı düşündüğünüz aracı inceleyiniz. Etrafında gördüğünüz kırık, ezik vb durumları yetkili kişilere gösteriniz. Araç teslim sırasında bu durumları sizin üstünüze yıkmamaları için önemlidir. Sigorta ve araç muayenesi gibi resmi evrakları almayı unutmayın.

Kimliğinizin fotokopisini veya benzeri belgeyi kiralama firmasına verirken üzerine sadece kiralama içindir diye not ekleyiniz. Ücreti ödediğinize dair faturanızı alınız.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Zeus Car Rental | MUĞLA
tarih icon 3.02.2021 tarihinde eklendi
Haber 1150 gündür   okuna sayısı icon 728 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]