mobil menu
ara

Çumra haber son dakika

Çumra haber son dakika Çumra, Konya’nın merkez ilçesi olmayan, ona bağlı en büyük 3. İlçesidir. Nüfusu 65 bin in üzerinde dir. Son yıllar da Çumra ya belki Torku markası ile de duymuş olabilirsiniz. Ülkemizin önde gelen yerli çiftçi kooperatifi Konya şeker markası olan TORKU nun çikolata, şeker pancarı ve un – bulgur fabrikası Çumra ilçesinde bulunmaktadır. Son dakika Çumra haberleri ve Çumra ile ilgili haberlerin, firma, çumra nöbetçi eczane ve mahalleleri gibi tüm bilgileri curmadan.com sayfasından takip edebilirsiniz.

Çumra haberleri

İlçe ile ilgili gelişme ve haberler için takip edebileceğiniz bir adres. Çumra’dan sayfasına sizde haber göndere bilir ve firmanızı ücretsiz olarak firma rehberine de ekleyebilirsiniz. Sayfaya ait /cumradan.haber sosyal medya hesapları ile de güncel olarak sosyal hesaplardan haber ve bilgi paylaşımı yapılmaktadır. Eklediğiniz firma veya işletmenizin tanıtımı da sosyal mecralarda yapılmaktadır.

Son dakika Çumra’dan haber

Güncel olarak sayfa takibi yapılmakta ve son haberler yayına alınmaktadır. İnternet sayfası www.cumradan.com da ayrıca ücretli olarak reklam veya tanıtım hizmetleri de sunulmaktadır. Sizde firma veya markanız için bu uygun reklam hizmetlerinden faydalana bilirsiniz. Ücretsiz olarak da firma rehberine ekleme yapabilirsiniz. Çumra’nın sesi olmak için sürekli çalışan ve kendini geliştiren bir ekip ile çalışmalar yürütülmektedir.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Çumra haberleri | KONYA
tarih icon 8.04.2021 tarihinde eklendi
Haber 1112 gündür   okuna sayısı icon 710 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]