mobil menu
ara

Google da üst sıralara çıkmak

Google da üst sıralara çıkmak Günümüzde dünyada en çok kullanılan arama motoru, Google’dır. Google, yıllardır küresel çapta profesyonel hizmet vermektedir. Aynı zamanda, birçok insan hem daha çok görünürlük sağlayabilmek hem de maddi kazanç elde etmek için Google’da üst sıralara çıkmak istemektedir. Bu yazımızda Google’da üst sıralara çıkmak için ipuçlarından bahsedeceğiz.

Google’da üst sıralara çıkmak için ilk ipucu mutlaka SEO uyumlu çalışmalar gerçekleştirmektir. SEO uyumlu çalışmalar sayesinde Google algoritması sitenizi veya içeriklerinizi üst sıralara taşıyacaktır. SEO uyumlu çalışmalarda sizi ön sıralara taşıyacak birkaç özellik bulunmaktadır. Bu özelliklerden bahsedelim. Google aramalarda üstte yer almak için diğer ipucu anahtar kelime kullanmaktır. Hem ürün tanıtım, makale, site tanıtımı vb. konuların tanıtımını yaparken mutlaka hem konunuza hem Google’da çok aranan kelimelere uygun şekilde içeriklerinizi düzenlemeniz gerekmektedir. Google daki aramanızın sıralamasını yükseltmek ve SEO kurallarına uymak için bir başka özellik ise H2 başlık modelini takip etmektedir. Bu model sayesinde üst sıralara çıkabilirsiniz.
Google aramalarınızı üst sıralara taşımak için bir diğer ipucu ise doğru bir tasarım planı tercih etmektir. Web sitenizin tasarımı birçok kullanıcıyı sitenize yönlendirecektir. Örnek verecek olursak, web sitenizi ilgi çekici bir tasarıma kavuşturursanız çok daha fazla kişi sitenizi ziyaret edecektir. Google’da anahtar kelimeleriniz de ki aramalarda üst sıralara çıkmak için bir diğer ipucu ise sürekli aktif olarak yazılar paylaşmaktır. Sitenizde güncel içerik paylaşmanız halinde Google sizi en çok arananlara sokacaktır. Aynı zamanda güncel ve devamlı olarak yayınlamış olduğunuz yazılar sayesinde siteniz daha çok ziyaret edilecektir.

Google aramalarında yükselmek

Google’da üst sıralarda yer almak için bir diğer ipucu ise ilgi çekici içerik ve yazılar yayınlamaktır. Bu yazıları, dünya veya ülke gündemine göre seçebilirsiniz. Veyahut Google’da kısa bir araştırma yaptıktan sonra en çok dikkat çekici konular ve anahtar kelimeleri bulabilirsiniz. Google arama sayfasında üst sıralara çıkmak için bir diğer özellik ise dikkat çekici resimler eklemektir. Google’da makalelerinizin altına ekleyeceğiniz dikkat çekici resimler daha fazla tıklanma almanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda, ürün tanıtımı ve yaratıcı içerikler için ekleyeceğiniz resimler daha fazla tıklanma almanızı sağlayacaktır.

SEO nedir?

Arama motoru optimizasyonu olarak açılımı yapılna seo ile internet te anahtar kelimeleriniz de yapılan aramalarda sizin görünme olasılığınızın yükselmesi için yapılna tüm çalışmlar olarak tanımlanabilir. Ençok tercih edilen arama motoru olduğu içinde google ve seo kelimeleri daha yakın kullanılır çoğu zaman.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Webmeslek | İSTANBUL
tarih icon 22.06.2021 tarihinde eklendi
Haber 1037 gündür   okuna sayısı icon 576 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]