mobil menu
ara

​Günlük Araba Kiralama Fiyatları

​Günlük Araba Kiralama Fiyatları Günlük araba kiralama işlemleri, günümüzde oldukça gerekli işlemlerdir. Hem kısa seyahatlerde hem de aracınızın arızalanması durumlarında araç kiralamak sizin için hayati bir durum yaratabilir. Birçok araç kiralamak isteyen insanlar araç kiralama prosedürleri ve günlük araba kiralama fiyatları konusunda bilgi almak isteyebilir. Bu yazımızda günlük araba kiralama nasıl yapılır, günlük araba kiralama fiyatları nasıldır sorularını yanıtlayacağız.

Öncelikle, acil bir seyahat yapmanız gerekiyorsa günlük araba kiralama işlemini internet üzerinden yapabilirsiniz. Aynı zamanda, araç kiralamak için sadece ehliyetinizin olması gerekmesi yetmez. Araç kullanırken yeterli tecrübeye sahip olmanız gerekir bu sebeple, ehliyetinizi en az 2 yıl önce almış olmanız gerekmektedir. Tabii ki, 2 yıl sadece ekonomik araçlar için gereklidir. Ekstra lüks ve büyük araçların kiralanması için 3 yıl önce ehliyetinizin olması gerekmektedir.

Günlük araç kiralama fiyatları Marmaris Muğla

Araba kiralama şartlarından bir diğeri ise ekonomik araç için minimum 21 yaşında olmanız gerekmektedir. Eğer daha orta sınıf bir araç kiralamak istiyorsanız 25 yaşında olmanız gerekir. Ancak, daha büyük bir araç kiralamak istiyorsanız 28 yaşında olmanız gerekir.
Günlük araba kiralama şartlarından yaş ve ehliyet süresini yerine getiriyorsanız, diğer unsur ise provizyondur. Provizyon, trafik cezası vb. para cezası durumlarınıza karşı bir önlemdir.

Günlük kiralanan arabalar, araçları kaskolu ve sigortalı olsa da bazı durumlarda sigorta geçerliğini yitirebilmektedir. Bu durumlardan kısaca bahsedelim. Eğer, alkollü ve uyuşturucu almış bir şekilde araç kullanırsanız sigorta geçersiz olur. Aynı zamanda, araçlar ticari bir vasıf taşımadığı için yük kullanımı için kullanılamaz.

Marmaris de günlük araba kiralama ücretleri

Aradığınız Marmaris de kiralık arabalar için listeyi hemen inceleye bilirsiniz. Uygun fiyatlar ile günlük veya haftalık araba kiralama fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Günlük araba kiralama araçlarınızı firmaya geri iade ederken mutlaka yakıt seviyesini kontrol etmelisiniz. Yakıt seviyesi aracı aldığınız zamanki seviyede olması gerekir. Aynı zamanda, kiraladığınız günlük aracı erken teslim etseniz bile ücret iade edilmez. Ancak, geç teslim olması halinde ekstra ücret talep edilebilmektedir. Bu sebeple, tüm bu faktörlere dikkat etmelisiniz.

Günlük araba kiralama fiyatları ise firmadan firmaya değişiklik göstermektedir. Standart sınıf bir aracın günlük fiyatı 100 TL ile 200 TL arasında iken lüks bir aracın günlük kiralama ücreti ise 400 TL ile 600 TL arasında değişiklik gösterir.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Zeus, Marmaris Kiralık Araba | MUĞLA
tarih icon 5.07.2021 tarihinde eklendi
Haber 997 gündür   okuna sayısı icon 661 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]