mobil menu
ara

Karaca kucuk ev aletleri servisi Konya

Karaca kucuk ev aletleri servisi Konya Karaca, çok çeşitli küçük ev aletleri üreten bir şirketidir. En popüler Karaca küçük ev aletlerinden bazıları şunlardır:
Elektrikli Su Isıtıcıları: Karaca, çeşitli renk ve tarzlarda mevcut olan elektrikli su ısıtıcıları üretmektedir. Bu su ısıtıcılar, daha fazla güvenlik için otomatik kapanma ve kuru kaynama korumasına sahiptir.
Kahve Makineleri: Karaca, filtre kahve makineleri ve Türk kahvesi makineleri dahil olmak üzere çeşitli kahve makineleri sunmaktadır. Bu makineler programlanabilir ayarlara ve otomatik kapanmaya sahiptir.

Konya Karaca ev aletleri yetkili servis numarası, 0332 233 40 77 Durukan Teknik. Dilersiniz whatsapp numarası, 0507 480 58 60 ile de iletişim kurabilirsiniz.

Karıştırıcılar: Karaca, kullanımı ve temizliği kolay olacak şekilde tasarlanmış hem el tipi hem de tezgah üstü karıştırıcılar üretmektedir. Bu karıştırıcılar smoothie, çorba ve sos yapmak için idealdir.
Tost Makineleri: Karaca, farklı boyut ve stillerde bir dizi tost makinesi sunmaktadır. Bu ekmek kızartma makinelerinde birden fazla kızartma ayarı ve kolay temizlik için çıkarılabilir bir kırıntı tepsisi bulunur.
Mutfak Robotları: Karaca, doğrama, dilimleme ve rendeleme için ideal mutfak robotları üretmektedir. Bu makineler, çeşitli kesme bıçaklarına sahiptir ve humustan hamur işi hamuruna kadar her şeyi yapmak için kullanılabilir.

Karaca küçük ev aletleri seti

Genel olarak Karaca küçük ev aletleri kalitesi, dayanıklılığı ve kullanım kolaylığı ile bilinir. Ev işlerini daha kolay ve verimli hale getirmek için tasarlandılar ve her mutfağa harika bir ektirler.
Konya Karaca ev aletleri servisi telefon ve adres bilgisi, için linki tıklayınız. Karaca yetkili servis Konya!
(Kaynak) İçeriği ekleyen: İbrahim Durukan | KONYA
tarih icon 14.03.2023 tarihinde eklendi
Haber 408 gündür   okuna sayısı icon 420 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]