mobil menu
ara

Koltuk Nasıl Yıkanır?

Koltuk Nasıl Yıkanır?

Evde ofisteki koltuklarımız ve arabımızın koltukları sıkça lekelenmektedir. Koltukları temizlemek küçük ve basit lekeler için kolaydır fakat zorlu lekelerde bu işlem zordur.

Koltuk kanepe yıkama nasıl yapılır

Evde, ofiste ve arabanızın koltuklarınızı şu şekillerde temizleyebilirsiniz;

Koltuklarınızın minderleri çıkıyor ise onları çıkarıp uygun bir yerde fırça ve sabunlu su ile güzelce yıkayabilir, daha sonra bol su ile durulayıp, güneş görmeyen bir yere asıp kurutabilirsiniz. Bu yöntemi araç koltuklarınıza da uygulayabilirsiniz. Burada dikkat etmemiz gereken unsurlar, kuruma işlemi hava şartlarına göre 2-3 gün sürebilir. Sıcak su ile yıkanırsa ve güneşte kurutulursa solma işlemi olabilir. Birde kullanılan deterjanın çamaşır suyu içermemesi gerekmetedir. Buna da dikkat etmek gerekir. Eğer hızlı kuruma, tam temizlik istiyorsanız Konya yerinde temizlik hizmeti veren firmalar dan profesyonel destek almanız daha faydalı olacaktır.

Koltuk kanepe temizleme nasıl yapılır

Eğer minderleriniz çıkmıyor ise, burada lekenin olduğu yerde varsa...

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Berrak Temizlik | KONYA
tarih icon 2.05.2021 tarihinde eklendi
Haber 1083 gündür   okuna sayısı icon 705 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]