mobil menu
ara

Okul Öncesi Eğitimin Önemi

Okul Öncesi Eğitimin Önemi

Araştırmalar ve çalışmalar, anaokulunun başarı ve özgüven için kritik olduğunu kanıtlamıştır. Hayat boyu öğrenme sevgisi erken evrelerde başlamaktadır. Oyun yoluyla öğrenme, birbirinden öğrenme, zengin keşif ve deney fırsatlarına sahip olma ve kaba motor aktivite, erken çocukluk gelişimi için kritik öneme sahiptir.

Anaokulunun Önemi

“Anaokulu sadece bir çocuk bakımı yılı değil, İlkokul için hayati bir basamak taşı ve çocuğunuzun hayatının ilk beş yılında yüksek kaliteli erken eğitimden faydalanması için son fırsattır.” . Naturel Yaşam Anaokulu olarak bu bilinç ile hareket ederek, çocuklara tüm gelişim alanlarında başarılı olmaları için yaşam becerileri ve fırsatları sağlayarak eğitim yolculukları için güçlü bir temel oluşturmaktayız.

Naturel Yaşam'da Okul Öncesi Eğitim

Çocukların oyun ve etkileşim yoluyla büyümeleri ve gelişmeleri için deneyimler sağlamaktayız, böylece çocukların güvenli ve destekli bir ortamda kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini ve aidiyet duygusunu geliştirmelerini gerçekleştirmekteyiz.

Naturel Yaşam Okul Öncesi Eğitim Merkezinde; çocuklar bağımsız hale gelerek güçlü bir kimlik duygusuna sahip olurlar. Duygularını ve başkalarıyla ilişkilerini keşfetme fırsatları ile çocuklar, fiziksel aktiviteye katılarak, öğrenme pratiği ve esneklikle beraber karar verme becerilerini güçlendirerek güçlü bir refah duygusuna sahip olurlar. Çocukların, araştırmak ve keşfetmek için zorlandıkları ve ilham aldıkları Konya Naturel Yaşam Anaokulunda kendilerine güvenen ve ilgili öğrenciler olarak yetiştirilirler.

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Natural Yaşam Anaokulu | KONYA
tarih icon 15.09.2022 tarihinde eklendi
Haber 582 gündür   okuna sayısı icon 472 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]