mobil menu
ara

Stor Perde

Stor Perde

Stor Perde Fiyatları

Hızlı teslimat kaliteli ürün garantisini sizlere en kısa sürede sunuyoruz. En geç 10 günde yapılacak olan teslimatla beraber satıştan sonrada destek işlemlerinden de faydalanmanız önerilir. 100% müşteri memnuniyetine önem veren firmamıza güvenerek yeni perdelerinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Stor perde fiyatları genel olarak değişken bir özelliğe sahiptir. Düz stor perdeler ve lazer kesim stor perdeler olanlar işleme teknikleri nedeniyle daha farklı olabilmektedir. Yaşar Perde olarak stor perdelerde fark yaratan bir sonuç sunuyoruz. Kampanyalı lazer kesim stor perde modellerimizi mutlaka takip etmeniz önerilir.

Konya stor perde fiyatları; seçilen ürünün ölçüleri, markası, modeline göre değişiklik göstermektedir. Ortalama olarak metre karesi 150 TL den başlamakta olup değişkenlik göstermektedir. Net fiyat için iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Konya Stor Perde Modelleri

Firmamız Perdeci Yaşar; bir çok perdenin bayiliğini yapmaktadır. Bu sebeple bir çok çeşitte stor perde modelimiz bulunmaktadır. Stor perde modelleri kullanılan odaya göre değişmektedir. Kullanılan ortama göre rengi ve deseni seçilip özel ölçüye göre üretilmektedir. Bir çok marka ve modelin bulunduğu mağazamızı ziyaret ederek Konya Stor Perde Modellerini görebilir ve yerinde inceleyebilirsiniiz.

Desenli Stor Perde

Stor perdenin üzerine lazer kesim yoluyla farklı desen uylanmasına desenli stor perde ismi verilmetedir. Perdeci yaşar olarak bir çok farklı desende desenli stor perde çeşitlerimiz bulunmaktadır. Konya desenli stor perde çeşitlerimi görmek ve incelemek için perde toptancılarındaki mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Desenli stor perde modellerimizi aynı zamanda web sitemiz üzerinden de inceleyebilirsiniz.

 

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Perdeci Yaşar Ali Kuşçu | KONYA
tarih icon 1.08.2022 tarihinde eklendi
Haber 606 gündür   okuna sayısı icon 678 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]