mobil menu
ara

Terrazzo Taşı

Terrazzo Taşı

Terrazzo Taşı

Duvar, zemin iç ve dış mekanda kullanılan terrazzo taşı kompozit bir malzeme olup; mermer, granit, kuvars gibi malzemelerden çimento ve benzeri malzemelerde tutturularak oluşturulmaktadır.

Terrazzo Taşı Modelleri

Mermer ve granit ağırlıklı bir taş olan terrazzo taşının modellerinin bir çok farklı çeşidi, farklı terrazzo taşı modelleri bulunmaktadır. Tgtile mermer, taş ürünleri olarak; Terrazzo Traverten Taş,Terrazzo Smyrna Limestone Limrası, Terrazzo Gümüş Gri Taş, Terrazzo Portekiz Limrası Limestone, Terrazzo Amessesia Limestone firmamızın satışını yaptığı terrazzo taşı çeşitleri ve terrazzo taş modelleridir.

Terrazzo Fiyat

Terrazzo taşının bir çok farklı modeli ve çeşidi bulunmaktadır. Bu farklı modeller fiyatlarını etkilemektedir. Terrazzo taşının fiyatlarını; kullanılan malzeme etkilemektedir. 2022 terrazzo taşı metre kare fiyatları ortalama olarak 15 dolar ile 50 dolar arasında değişmektedir. Terrazzo güncel fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi almak için  iletişim sayfamızdan iletişime geçebilirsiniz. 

Terrazzo taş fiyatları bu yıl kur farkı ve dünya süren talep arz dengesizliği farklılık göstermektedir. 

Terrazzo taşı renkleri ve modelleri

Terrazzo taşların bir çok rengi ve bir çok modeli bulunmaktadır. Bu renkler ve modeller;

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Gökhan TEZYAL | BURDUR
tarih icon 7.05.2022 tarihinde eklendi
Haber 692 gündür   okuna sayısı icon 799 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]