mobil menu
ara

Türkiye'den Hollanda'ya Sineklik Gönderimi

Türkiye

Huzurlu bir uykunun düşmanı sinekler… Bilinen adıyla "Karasinek", bilimsel adıyla Musca domestica, dünyada nerdeyse her yerde bulunan ve genelde insanlara yakın yerlerde yaşayan bir sinek türüdür. Karasinekler birçok insan ve evcil hayvan hastalığını taşıyabilirler, bu yüzden popülasyonlarını kontrol altında tutmak insan sağlığı için çok önemlidir. Karakteristik yapılarını ve yaşam döngülerini anlamak, bize en düşük maliyetle sinekleri ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilecek yolları bulmamızı sağlar. Daha önceki yazılarımızda sineklerden kurtulabilmek için izlenen yollardan Kimyasal Yöntem ve Biyolojik yöntemi ele almıştık bu yazımızda ise Kültürel Yöntemi ele alacağız.

Sinekle Mücadele de Kültürel Yöntem:

Bu yöntem genellikle biyolojik yöntem metotlarından birisi gibi düşünülür, aslında temelinde biyolojik yöntem olmakla beraber sinek popülasyonu kontrolü için kullanılan bir diğer yöntemdir.

Kültürel yöntem; sineklerin gelişmesini önlemek için çevrenin değiştirilmesi anlamına gelir. En iyi kültürel yöntem, sineklerin yumurta bırakabileceği organik maddelerini, atık durumundaki gıda maddelerini atmaktır. Bu malzemeleri çöp kovalarına koyduktan sonra kapalı bir şekilde kalmasını sağlayın, çöpe çıkarmadan önce ve sonra ve poşetleri sağlam bir şekilde bağlayın. Haftalık olarak tüm çöpleri çıkarın ve çöp kovalarını temizleyin evde sinek ve karasinekleri cezbeden kokuların oluşmasını engelleyin.

Sinek karasinek vb. haşereleri uzak tutmak için uygulamamız gereken en önemli ve en kesim çözümler;

Pencere ve kapılarımızda sineklik kullanmak ,

Havalandırma sistemlerini sineklik ile kapatmak,

Açılan, kapanan kapı ve pencerelere Plise (akordiyon) sineklik uygulamak,

Karavan, yat gibi ev ve ofis dışında kullanım alanlarımızda kullandığımız pencere ve kapılarımıza da sineklik yapmak

Hollanda Plise Sineklik:

Kullanım tarzına göre sineklik düz, pileli, manyetik, stor sineklik, sürme sineklik, menteşeli sineklik, içe açılır sineklik ve panel gibi çeşitleri bulunmaktadır. Denizcamsineklik olarak kullanım rahatlığı, ürün kalitesi ve katlanabilir olmasından dolayı 1.Sınıf malzeme kullanarak Pileli (Akordeon) sineklik modellerini üretmekteyiz ve kullanıcılara bu sineklik modelini önermekteyiz.

Web sitemizde bulunan ve Hollanda'ya gönderimini yaptığımız sineklik çeşitlerimiz şunlardır; Kapı Sineklik, Dikey Pencere Sineklik, Yatay Pencere Sineklik, Duble Kapı Sineklik  Bu sineklik modelleri evinzde ki, ofisinizde ki veya yat ve karavanınızda ki tüm pencere ve kapılar ile uyumludur. Açılma yönünü isterse sağdan sola, ister soldan sağa, ister yukardan aşağı isterseniz de çift açılır (duble) olarak tercih edebilirsiniz. 

Plise Sineklik Nedir?

Plise sineklik; akordiyon sineklik, sürgülü sineklik, pileli sineklik olarak da isimlendirilen sağdan sola, soldan sağa ve yukardan aşağı açılabilen alüminyum profillerden oluşan kapı ve pencerenize kolayca monte edebileceğiniz, sineklik sistemidir. En çok tercih edilen sineklik sistemi plise sineklik modelidir, çünkü en kullanışlı ve en sağlam sineklik modeli pileli sineklik modelidir. Yaz kış takıp sökme derdi olmayan sineklik modeli plise sinekliği ister evinize, ister iş yerinize istersenizde yat ve karavanınıza kolayca kendiniz monte edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ölçüyü alıp siparişi vermek. 24 saat içinde üretimini yapıp, test edip karoya verdiğimiz sineklik en kısa sürede elinize ulaşacak ve montajını kolayca yapabileceksiniz. Hollanda ve diğer avrupa ülkelerine gönderimini yaptığımız plise sineklik siparişi için hemen bize ulaşınız.

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Süleyman VİCİR | BURDUR
tarih icon 29.03.2021 tarihinde eklendi
Haber 1096 gündür   okuna sayısı icon 572 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]