mobil menu
ara

Yeni Salon Perde Modelleri 2023

Yeni Salon Perde Modelleri 2023 Evinizin iç tasarımı için vazgeçilmez unsurların başında perdeler gelir. Özellikle salon perdeleri nın yeri daha ayrıdır. Salonlar tüm ailenin birlikte vakit geçirdiği misafirler ağırlandığı uzun saatler boyunca kullanılan bir alandır. Bir nevi evimizin vitrini gibi düşünülebilir. Hanımlarımız için salon perdesi modeli, kullanışlılığı ve şık olması daha da önemlidir. Değil mi?

Salon Perde Modelleri

Salonlarda kullanılan perde modelleri çok farklı olabilmektedir. Her evin iç mekanı değişik olduğu için pencerelerde farklıdır. Bu sebep ile farklı pencerelere göre değişik perdeler üretilir. Temelde zaten perdeler sizin salonunuz için özeldir. Pencere ölçüleri, evinizin tarzı ve sizin istekleriniz salon perdenizin modelini belirleyecektir.

Salon fon perdesi seçimi

Fon perdeler kullanımı salonunuza göre karar vereceğiniz bir türdür. Bazı kişiler fon perdeleri kullanmazken bazıları da ısrarla istemektedirler. Salon güneşlik perdesi, Salon stor perde veya salon için zebra perde modelleri gibi farklı çeşitleri de düşüne bilirsiniz. Salon perde fiyatları, seçtiğiniz perdenin kumaşına göre ve pencere ölçünüze göre 500 TL ile 5500 TL arasında tutabileceği gibi çok farklı özel kumaşlar için değişik rakamlarda olabilir.

Salon perde çeşitleri

Salon perde çeşitleri, özelikle en çok kullanılan ve tercih edilen salon perde modelleri arasında,
  • Kruvaze salon perdeleri
  • Katlama salon perde modelleri
  • Zebra salon perdesi
  • Dikey salon perdeler
  • Jaluzi salon perde modelleri
  • Silüet salon perdesi
  • Stor salon perde modelleri
Bunlar dışında çok farklı özel kumaşlar ile de evinize şıklık katacak perde modelleri üretimi yapılabilir. Bu işin bir sınırı veya ucu yok. Sizin hayalinize ve imkanlarınıza göre farklı sonuçlar çıkabilir.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: www.perdemodelleri.net | ANKARA
tarih icon 16.12.2022 tarihinde eklendi
Haber 498 gündür   okuna sayısı icon 729 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]