mobil menu
ara

Yerinde Koltuk Kanepe Temizlik Yıkama

Yerinde Koltuk Kanepe Temizlik Yıkama

Koltuk, kanepe, yatak, oturma grubu, ofis sandalye ve malzemelerinin temizliği halı ve perde temizliği gibi kolay değildir. Burda zor olan hem kumaşların daha hassas olmaları hemde bu eşyaların taşınmalarının daha zor olmalarından kaynaklanmaktadır. Yerinde koltuk temizliği; eşyalarınızı yerinde son teknoloji cihazlarla ve özel deterjanlarla temizleyerek yapılamaktadır.

Yerinde Koltuk Temizlik

Berrak temizlik; yerinde koltuk, kanepe, yatak, oturma grubu, ofis koltuk, ofis sandalye ve iş yeri eşyaları ile sinema, toplantı salonu gibi çok eşyalı yerlerin temizliğini yerinde yapıyoruz. Özel deterjan ve son sistem temizlik cihazlarımızla hızlı ve garantili temizlik hizmeti sunmaktayız. Sinema salonu, ofis, toplantı salonu gibi yerlerde iş akışınızı bozmadan temizlik hizmetini sizin istediğiniz saatlerde yapmaktayız.

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Ertan ÇETE | KONYA
tarih icon 11.04.2021 tarihinde eklendi
Haber 1109 gündür   okuna sayısı icon 595 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]