mobil menu
ara

2022 Perde Modelleri

2022 Perde Modelleri

Firmamız Perdeci Yaşar'da perde çeşitleri, perde modelleri birbirinden güzel seçeneklerle, modern tasarımlarla size sunulmaktadır. Perdelerden eviniz ve iş yerleriniz için görsel beklentilerinizi karşılayan sonuçlar sunmaktayız.

Perde Modelleri

Mağazamızda ya da internet sitemizde Perde çeşitleri mizi inceleyerek dilediğiniz modeli beğenebilirsiniz. Salon perdesi, oturma odası perdesi, mutfak perdesi, ofis perdesi, genç odası perdesi, çocuk odası perdesi başta olmak üzere tüm mekanlara uygun bir çok farklı perde modeli firmamız Perdeci Yaşar'da mevcuttur. Beğendiniz perde modeli sizin ölçülerinize göre özel olarak hazırlanarak tarafınıza teslim edilir. Perdelerinizin yenilenmesi veya sıfırdan tasarlanmasını sağlayan çözümler sunuyoruz. Cam balkon perdeleri (plisse perde) de dahil olmak üzere anında taleplerinizi oluşturabilirsiniz.

Tül Perde Modelleri

Tül perde çeşitleri yeni sezondaki özel modellerle sizlere sunulmaktadır. Özel tasarımlarımızdan seçim yaparken oturma odası perdeleri veya çocuk odası perdeleri arasından dilediğiniz ürünü bulabilirsiniz. Çocuk odalarında renkli ve desenli tüllerimiz son derece popülerdir. Oturma odalarınızda da perde çeşitleri minimal desenlerle ferahlığı hissettirecektir. Yeni bir perde alırken sizlere gereken hizmetleri sunuyoruz. Farklı bir oda tasarımı yapmak istediğinizde birkaç adımda renk uyumunu sağlayabilirsiniz.

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Perdeci Yaşar Ali Kuşçu | KONYA
tarih icon 11.05.2022 tarihinde eklendi
Haber 687 gündür   okuna sayısı icon 1036 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]