mobil menu
ara

Enjektör sökme aleti, enjektör çıkarma aparatı

Enjektör sökme aleti, enjektör çıkarma aparatı Her ne kadar farklı isimlerle anılsa da yaptığı iş yani aletin kullanılmasının nedeni dizel araçlarda enjektörlerin sökülmesidir. Bazı durumlarda, enjektörler sıkışabilir. Özellikle sıkışan enjektörleri çıkarmak için kullanılan bir araçtır. Sadece sıkışmış olarak değil, normal durumdaki enjektörleri sökmek için de rahatlıkla kullanabileceğiniz bir araçtır. Özel yapım çantası ile gönderilecektir.

Sıkışmış enjektörler nasıl çıkarılır?

enjektör sökme aleti Dizel araçlarda kullanılan en önemli ve vazgeçilmez parçalardan olan enjektörlerin tamiri, temizliği veya değişimi için öncelikle demonte edilmeleri gerekmektedir. Enjektör temizleme aracınız en iyi yardımcınızdır. Enjektör sökme aleti arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Farklı isimlere sahip enjektör temizleme aracı

  • Sıkışmış dizel enjektör çıkarıcı aracı
  • Sıkışmış dizel enjektör sökme aleti - pnömatik
  • Sıkışmış dizel enjektör çektirme aleti - pnömatik
  • Pnömatik enjektör havalı çekiç
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Sismak Otomotiv | KONYA
tarih icon 16.08.2022 tarihinde eklendi
Haber 619 gündür   okuna sayısı icon 994 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]