mobil menu
ara

​Okul öncesi İngilizce eğitimi

​Okul öncesi İngilizce eğitimi Öğrenme genetiğimiz de bazı işlevler veya öğrenmeler için kritik zamanlar vardır. Kuramcılara göre bu kritik dönemler de yapılan öğrenmelerin kalıcılığı ve öğrenme zamanı açısından oldukça önemlidir. Bu dönemde gerçekleştirilemeyen öğrenmeler sonraki zamanlarda çok daha fazla çaba harcayarak öğrenmesi sağlana bilse de o zamanki kadar tam olmaya bilmektedir.

5 Yaş İngilizce Eğitimi

Yabancı dil eğitimi içinde de kritik eşik küçük yaş dönemleridir. Okul öncesi veya 5 yaş, 6 yaş yabancı dil eğitimi için oldukça önemlidir. 5 yaş İngilizce eğitimi, aslında ülkemizde İngilizce dili oldukça popülerdir lakin bütün diller için öğrenmenin küçük yaş ta olması her zaman önemlidir. Sizde İstanbul da yakınınız da okulöncesi veya 5 yaş çocuğunuz için güvenilir İngilizce eğitimi arıyorsanız en doğrusunu yapıyorsunuz.

Okul öncesi İngilizce kursu

Erken yaşta öğrenilen İngilizce eğitimi iler ki yıllarda daha kalıcı olmakta ve diğer farklı dil eğitimleri içinde temel oluşturabilmektedir. Genelde oyun ve konuşma üzerine okul öncesi eğitimde İngilizce eğitimleri, kurlar düzenlenmektedir. Çocuklar eğlenerek İngilizce eğitimi içerisine katılmakta ve onların küçük yaşlarda bu eğitimi alması sağlanmaktadır.
Oxford Atakent okul öncesi İngilizce kursu, farklı yaş grupları için İstanbul’da Halkalı ve Atakent’de! Ayrıntılı bilgiler için ziyaret edebilrisiniz.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Oxford Atakent | İSTANBUL
tarih icon 18.03.2021 tarihinde eklendi
Haber 1129 gündür   okuna sayısı icon 762 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]