mobil menu
ara

Araba Kiralama Şartları

Araba Kiralama Şartları Günümüzde, araç kiralama işlemleri oldukça popüler bir hale gelmiştir. Özellikle, seyahat zamanlarında araç kiralamak hayat kurtarıcı olabilmektedir. Bunun sebebi ise, uzak mesafelerde bulunan birçok yere uçak ile seyahat ettiğimizde gittiğimiz şehirlerde araç kiralamak çok daha pratik ve ekonomik olabilmektedir. Ancak araç kiralamak için birçok şart bulunmaktadır. Araba kiralama şartlarından bahsedeceğiz.

Araç kiralama koşulları nelerdir?

Araba kiralama şartlarının ilki sürücü yaşıdır. Araba kiralamak isteyen sürücünün araç kiralayabilmesi için minimum 21 yaşında olması gerekmektedir. Bunun sebebi ise sigorta şartlarından kaynaklanmaktadır. 21 yaş sınırı sadece ekonomik araçlar için geçerlidir. Fakat, üst sınıf araçlar için gereken yaş sınırı ise 25’tir. Aynı zamanda, büyük araçlar için 28 yaş ve üzerinde olmanız gerekmektedir. Araba kiralama şartlarının ikincisi ise ehliyet süresidir. Ehliyet süresi araba kiralama için en önemli faktörlerden bir tanesidir. Muhtemelen araç kiralamak için gereken tecrübenin bulunup bulunmadığı teyit edilmektedir. Ekonomik ve orta araçları kiralamak istiyorsanız en az 2 yıl önce ehliyetinizi almış olmanız gerekmektedir. Büyük boylu ve daha lüks bir araç kiralamak istiyorsanız 3 yıl daha fazla süre ehliyet sürenizin bulunması gerekmektedir. Araba kiralama şartlarının üçüncüsü ise araç kiralama süresidir. Araç kiralama süresi minimum 1 gündür. 1 günden daha az bir süre araç kiralamak mümkün değildir. Araba kiralama şartları dördüncüsü ise depozito veya provizyon ödemeniz gerekmektedir. Bunun sebebi ise, aracı kiraladığınızdan itibaren süre içerisinde trafik cezası veya park cezası almanız halinde teminat olarak ücretin alınması gerekmektedir. Bu da kredi kartınıza provizyon olarak yansımaktadır. Araba kiralama şartlarının beşincisi ise yakıttır. Aldığınız aracın yakıt seviyesi teslim ettiğinizde de aynı olmalıdır. Aksi taktirde, eksik yakıt için ekstra ücret ödenmek zorunda kalabilir.

Araç kiralamak için;

zeuscarrental.com sitesi profesyonel ve kaliteli araç kiralama firmalarındandır. Marmaris Zeus Car Rental, kiraladığınız araçların bilgilerini gizli tutmaktadır. Aynı zamanda, firma ile paylaşmış olduğunuz kişisel bilgilerinizi de hiçbir üçüncü şahıs ile paylaşmaz.  Araçların tamamı kaskoludur. Ancak alkol ve uyuşturucu kullanımı durumlarında sigorta geçerli olmamaktadır. Bu durumları göz önünde bulundurarak araç kiralamanızı tavsiye ederiz.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Marmaris Zeus Car Rental | MUĞLA
tarih icon 23.06.2021 tarihinde eklendi
Haber 1010 gündür   okuna sayısı icon 610 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]