mobil menu
ara

Büst & Biblo

Büst & Biblo Son zamanlarda evlerin, ofislerin ve bekleme salonlarının vazgeçilmezleri olan büstler ve biblolar, ilk önce bir çoğumuzun birbirinin aynısı zannettiği büst ve bibloların birbirlerinden farkları nelerdir bunlardan bahsedelim.
Büst; bir insan figürünün üst kısmını gösteren çeşitli metotlarla alçı, beton gibi malzemelerin kalıplara döküm yapılması sonucu üretilen heykeldir. Genellikle baş, boyun, gövde, omuz kısımlarını içerirler ve alt kısımlarını sabit tutmak için kaideyle desteklenirler. Biblo ise; çeşitli malzemelerden üretilen büst, heykel vazo veya dekor obje gibi küçük süs eşyalarıdır. Dekoratif Büst Çocukluk yıllarımızda okullardaki Atatürk büstleriyle tanıştığımız son yıllarda ise ev dekorasyonunda Yunan mitolojisi (Hermes, Eros, David Büstleri vb.) furyasını kapılmış olan büstler; Ofis ve ev tasarımlarımızda dolap içi açık bölmelerde, ofis dik köşelerinde, masa üstünde, kitaplıklarda hatta oyuncu odası tasarımlarında bile sıklıkla kullanılmaktadır.
Son zamanlarda ise büst tasarımlarında; renklendirme, renk püskürtme, bölgesel eksiltme, obje birleştirme, obje ekleme, çizgisel kesim gibi birçok uygulama yapılmaktadır. Ofislerimizi ya da yaşam alanlarımızı tasarlarken son düzeltmeleri modern tasarım büstlerle yapabiliriz. Evlerimizi ve ofislerimi modern mobilyalar ile dizayn ettikten sonra daha güzel açılar yakalamak ve daha modern köşeler yaratmak için dekorasyon ürünler kullanırız. En çok kullanılan dekorasyon ürünlerinden bazıları; Tablolar, Duvar Saatleri, Şamdanlar ve Mumluklar, Dekoratif Objeler, Duvar örtüleri ve Duvar Kağıtları, Beton Saksılar, Organizerler, Büstler ve Biblolardır. Güzel bir gecenin devamında, içerisinde zimagu.com’dan aldığımız tasarım büstlerin bulunduğu odamızda Yunan mitolojisinin modern sanat ve ev dekorasyonu üzerindeki etkisi hakkında sohbet etmeyi hepimiz çok severiz.
Büyük boy büstleri ise; genellikle mağaza, sanat ve kültür merkezleri, binaların giriş hollerinde veya lobilerinde kullanılarak ortama sanatsal bir hava vermeyi hedefleriz. Dekoratif Biblo Dekoratif ürünlerin birçoğunun farklı görevleri ve işlevsellik özellikleri bulunmaktadır. Dekoratif biblolar ise sanatsal tasarımlar ortaya çıkartarak, kullanıldığı ortamın renk ve havasını değiştirme, farklı açılar oluşturma ve tablo etkisi yaratma gibi amaçlarda kullanılmaktadır. Son zamanlarda ise kalemlik, kitap ayracı vb. görevler eklenerek farklı tasarım biblolar ortaya çıkmaktadır. Biblo gibisin, sosyal medya deyiminin ortaya çıkma nedeni olan tasarım büst ve biblolarımızı zimagu .com dan adresinden ulaşabilirsiniz.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: ÖMER FARUK YILMAZ | BURDUR
tarih icon 3.05.2021 tarihinde eklendi
Haber 1082 gündür   okuna sayısı icon 779 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]