mobil menu
ara

Glutensiz Salep

Glutensiz Salep

Gluten; arpa, buğday ve çavdar gibi tahıllarda bulunan bir protein türüdür. Ekmek, börek, simit, baklava gibi tüm un ile yapılan gıdalarda bulunan ve hamura ağımsı bir yapı ile elastikiyet kazandıran maddedir. Çölyak hastaları ve gluten intoransı olan kişilerin alerjik tepkiden dolayı gluten içeren gıdalardan uzak durmaları gerekmektedir.

Salep Gulitensiz mi?

Salep bazı çeşit orkide kökünden üretilen endemik ve çok değerli bir bitkidir. Salep ailesi, tahıgillerden değildir ve saf salep tozunda gluten bulunmaz. Gluten alerjisi olanlar ve çölyak hastaları gönül rahatlığıyla salep tüketebilirler. Saf salep ile üretilmiş dondurmayı da tüketebilirler. Burada dikkat edilmesi gereken husus, kullanılan salebin saf salep olması gerekmektedir. Bazı firmalar salebin içine çeşitli maddeler katmaktadır. Hatta piyasada katkısız salep bulmak oldukça güçtür.

Otağ doğal salep olarak katkısız %100 saf Bucak salebi satışı yapmaktayız. Ürünümüz içinde salep dışında bir madde olmadığı için gluten alerjisi olan kişiler gönül rahatlığıyla salebimizi tüketebilirler. Ürünlerimizi görmek için tıklayınız.

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Osman YILMAZ | BURDUR
tarih icon 21.11.2021 tarihinde eklendi
Haber 10 gündür   okuna sayısı icon 28 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2021 - firmahaber.com Künyeİletişim [ Reklam ]