mobil menu
ara

Kaktüs Sukulent

Kaktüs Sukulent Kaktüs 1750 çeşide sahip çiçekli bir bitki türüdür. Sukulent ise kaktüs türleri arasında günümüzde en çok tercih edilen bitkilerdir. Aynı zamanda “dikensiz kaktüsler” olarak anılan ve gövde kısmının dallarında ve yapraklarında su tutma oranı yüksek olan etli bir bitki türü olarak bilinir.  Ev ve ofislerde en çok tercih edilen sukulentler mavi, yeşil, bordo ve daha pek çok renkleriyle bulundukları yeri güzelleştirirler.  Sıcak iklim bitkisi olması ile soğuk havaya karşı oldukça hassastır. 20-30 günde bir sulanması gerekir.
Toprağı bir halı gibi kaplayarak yayılım gösterebilen bir bitki türüdür. Aynı zamanda saksısından taşıp sarkan pek çok çeşidi de bulunmaktadır. Echeveria Subrigida gibi kış bahçeleri için soğuğa dayanıklı türleri olduğu gibi, Hawortia çeşidi gibi sıcak ve kurak havaya dayanıklı olmak üzere farklı iklim gereksinimi olan sukulent türleri de mevcuttur. Set halinde satışa sunulduğu gibi tekli alımlar için de hazırlanmıştır. Çöl bitkisi olarak bilinse de ev içerisindeki hava kalitesini arttıran önemli bir bitki türüdür.
 Birbirinden güzel birçok sukulenti Bartın’da üreterek dünyanın dört bir yanına ulaştırmaktayız. Bu sebeple de geniş kapsamda çalışma sağlayan firmamız 28 yıldır önemli birçok bitki türünün en iyi şekilde yetiştirilerek özenli bir bakım işlemini gerçekleştirir. Özel setlerden, farklı çeşitte mevcut olan çiçek türlerimize kadar bulunmaktadır. Kaktüs çeşitlerinde farklı renk ve ebatta seçenekler mevcut olmakla beraber her biri ayrı tür ve görünüme sahiptir.
Sukulentler, büyüme ve gelişmelerini ilkbahar ve yaz aylarında tamamlarken kış zamanında uyku ile geçiren bitkilerdir. Türlerine özgü değişim gösteren bitkilerin çiçek açma zamanı farklı olmakla birlikte uzattıkları saplarından çiçek açtıkları bilinmektedir. Diplerinden yavrulayabildikleri gibi yine bu saplarından da yavrulayabildikleri görülür. Sukulentlerin besin ihtiyacı için bakım esnasında sulama sırasındaki süzdürmeyi karşılayacak yapı özel sukulent toprakları sayesinde sağlanmaktadır.  Bakımı ise bu şekilde oldukça kolaydır.

Kaktüs

Kaktüs iyi bakılmasına bağlı olarak en uzun yaşayan bitki türlerinden biridir. Dayanıklı yapısı ve ortama sağladığı fayda ile birçok çeşidi mevcuttur. Renkli yapısı ile istenildiğinde yeşil veya daha farklı görünüme sahip çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitler ise,
  • Trichodiadema Densum
  • Opuntia Canterae
  • Rhipsalis Burchellii
  • Maymun Kuyruğu Hildewintera Aureispina
  • Leş Kaktüsü
  • Mammilleria
  • Maymun kuyruğu vb
Belirtilen Kaktüs çeşitleri dışında daha birçok türü mevcut olup her birinin görünümü değişim gösterir. Bu sebeple de öncelikle seçim yaparken geniş kapsamda mevcut olan çeşitlerimizi incelemeniz yeterlidir.  Kaktüsler bulundukları ortamın belli bir miktardaki radyasyonun emilimini sağladığı bilinir. Bu sebeple de odalarda veya ofislerde oldukça yaygın bir kullanım alanı mevcuttur. Çiçek açan kaktüs çeşitleri de bulunmaktadır. Her birinde şekil değişmekle beraber aynı zamanda ebat seçenekleri de oldukça geniş kapsamda ele alınmalıdır.
Her zaman birbirinden farklı bitki türlerini yetiştirerek dünyada en iyi şekilde kalite güvencesi ile sizlere sunmaktayız. Kaktüs bakımları ise kolay bir şekilde gerçekleşip, istenilen kalitede bakımı gerçekleşirse uzun süre yaşayan bitki çeşitleri arasındadır. Kaktüs bakımlarında yazın haftada 2 kez, kış aylarında ise 1 kere sulanması yeterlidir. Sulama işlemini yapmadan önce toprağı elinizle kontrol ederek kuruma görüldüğünde su konulması gerekmektedir.
Bu şekilde bakımları hem kolay hem de uzun ömürlü bir bitki olması muhafaza ederken en önemli bilgilerdir. Kaktüsler çöllerde ve tropikal yerlerde yaşadığı için çok fazla suya ihtiyaçları yoktur. Bu sebeple de uzun süre yaşama imkanı olan dayanıklı bitkilerdir. İstenildiğinde Hediyelik ürünler arasında da birçok çeşidi ile yerini alır. Hem bakımı kolay hem de sağladığı faydaları oldukça fazladır. Firmamız tarafından her bitkinin özel toprağı, gübre, saksı ve setler dahil olmak züere birçok ürün yelpazesi mevcuttur.

Sukulent

Sukulent her zaman dikenleri olmadan standart bir kaktüs gibi görünüm sağlamayan farklı bir estetik görünüme sahiptir. Sukulent ve birçok kaktüs çeşidinin bulunduğu ortama faydası ise oldukça fazladır. Bu faydalar ise,
  • Kan şekerini düzenler
  • Sindirim sistemine yardımcı olur
  • Kolesterolü düşürür
  • Kilo vermeye yardımcı olur
  • Beyin dostudur
  • Radyasyonu emici yapıya sahiptir
  • Kansere karşı etkilidir
Birçok bitki türü ile birlikte günümüzde en çok tercih edilen sukulentler, kolaylıkla bakım sağlanan bitkilerdir. Seyahatlerinizde kolaylıkla giderek sulama sorunu her zaman olmayan özel bitki çeşitleridir. Kaktüslerde çiçek açan birçok türü de mevcuttur. Her bitkinin faydalı olduğu birçok önemli nokta vardır.
Bu sebeple de çiçek bakımı ve bitkilerin beslenmesi ile sağladığı yarar oldukça büyüktür. İnsan sağlığı açısından da önemli bir fayda yaratmaktadır. Kaktüs çeşitleri küçük ve büyük ebatlar olmak üzere iki çeşitte üretilir. Dikenli ve dikensiz olarak ayrılan türler isteğe göre de çiçekli veya çiçeksiz türleri de mevcuttur. Görünümü ile sakinleştirici bir yapıda ve benzersiz bir estetiğe hakimdir. Bu sebeple de birçok kişi tarafından tercih edilen önemli bitki türü sınıfında gelir.

Çiçek

Özel bitki türlerinin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan firmamız, ,birçok çiçek açan kaktüs ve sukulent çeşidine yer vermektedir.  İsteğe göre değişim gösteren bu çeşitler arasında yer alan çiçekli kaktüsler ise,
  • Astrophytums
  • Cereus
  • Cleistocacti
  • Copiapoas
  • Coryphanthas
Belirtilen çiçekli kaktüsler, istenilen renkte açan çeşitlere sahiptir. Bu sebeple de öncelikle istenilen renkte alım yapmak için sayfamızda mevcut olan renkli çiçek açan kaktüsleri hediyelik sukulent olarak da seçebilirsiniz. Geniş çeşit aralığına sahip olan kaktüsler her zaman bakımları kolay bitkilerdir. Yarı aydınlık yarı karanlık ortamlarda tutulmaları gereklidir. Direk olarak güneş ışığı almayacağı bir konumda bakılmalıdır. Sukulent için çok sıcak havanın olmaması gereklidir. Çok soğuk hava da risklidir, aynı zamanda az sulamak değil fazla sulamak bitkiyi öldürebilir.
Toprakları 2 yılda bir değişecek olan bitkilerin aynı zamanda sulama işlemi de haftada bir ve iki olarak belirlenir. Ofislerin vazgeçilmez ürünleri arasında gelen kaktüsler, aynı zamanda hediyelik bitki kategorisinde de her zaman tercih edilmektedir.  Sukulent alırken öncelikle faydalarını da bilmek gerekmektedir. Cilt için kullanılan kozmetik ürünlerinde tercih edilmektedir.  Aynı zamanda yüzü temizleyen ve rahatlatan bir yapıya sahiptir.
Sukulent bitkisi kaktüs familyasının diğer fertleri gibi vücudunun tamamında sıvıyı depo etmektedir. Yassı ve kat kat yaprak şeklinde büyümesini sürdürmektedir. Kalın gövdesi sayesinde suyu tutan bir yapısı mevcuttur. Bu sayede uzun süre muhafaza edildiğinde suya her zaman ihtiyaç duymamaktadır. Kaktüsler bolca güneş ışığına ihtiyaç duyan bitkilerdir. Bu sebeple de öncelikle ışığı en fazla alabileceği yere konması gerekir. Bu sayede solma veya kuruma gözlenmeden yaşamaya devam eder. Tohumlarının çimlenme süresi ise yaklaşık 1 haftayı bulmaktadır.
 Bazı türlerinde ise çimlenme işlemi 1-3 ay arası olabilir. Türüne göre değişim göstermektedir. Birçok kişi tarafından nişan zamanı konulan süsler arasında da yerini almaktadır. Nişan süsü olarak tercih edebileceğiniz gibi ziyarete gittiğiniz yerlere hediyelik olarak da götürme imkanına sahipsiniz. Tercihe göre farklı renklerde açan sukulent çiçeği her zaman özel günlerin vazgeçilmezi olmaktadır. Doğum günleri, nişan ve birçok özel gün için de önemli bir bitki türüdür. Çiçek renkleri ise, tercihe göre pembe, kırmızı ve beyaz renklerde birçok farklı seçenekleri ile yetiştirilmiştir.

Bitki

Firmamız tarafından en iyi şekilde bakımları yapılarak büyütülen bitki türlerimiz oldukça geniş kapsamda ele alınmaktadır. Birçok çeşit aralığı olmakla beraber aynı zamanda kapınıza kadar kargo gönderimi ile en hassas şekilde gönderimi sağlamaktayız. Belirtilen bitki çeşitlerimiz ise,
  • Kaktüs
  • Sukulent
  • Alacalı Tesbih çiçeği
  • Bonsai Ficus
  • Crassula Morgan’s Beauty özel tür sukulent
  • Echeveria Serrena
  • Tradescantia Nanouk Pembe telgraf sukulent
  • Opuntia Reticulata ‘Cobra’
  • Peperomia Hope
  • Chamaedora  vb.
Belirtilen bitki türleri ve daha pek çok çeşitleri ile her zaman beğeni almaktadırlar. Geniş kapsamda istenilen her bütçeye hitap eden özel bitki türleri yetiştirerek dünyanın dört bir yanına ulaştırmaktayız. Tercih ettiğiniz bitkilerin nasıl bakılması gerektiği ile de bilgi aktarımını tercihiniz dahilinde sağlamaktayız.
 Bartın’da yetiştirdiğimiz yüzlerce bitkinin farklı çeşitlerde olması ile herkesin zevkine özel olarak hitap etmekteyiz. Sukulent çiçeği ve kaktüs çeşitlerinde birbirinden farklı türleri yetiştirerek en iyi şekilde gönderimini sağlıyoruz. Sukulent bitkisi öncelikle ortama kattığı pozitif hava ile zihinsel açıdan kişilerin kendini daha iyi hissetmesini sağlar. Bu şekilde depresyon ve anksiyete için de oldukça önemli bir etkisi bulunmaktadır.  Bitki türlerinde yüzlerce çeşide sahip olmamızdan dolayı
Görsel anlamda önemli bir estetik duruşu olan Sukulent ve kaktüs çeşitleri, özellikle de hasta ziyaretlerinde sık sık tercih edilen bitki türleridir. Çiçekli olan seçenekleri ile en çok tercih edilen bitki türleri olarak bilinir. Her yerde yetişmeyen, sadece sıcak havalarda kurak yerlerde daha çok çıkan bitki,  Orta ve Güney Amerika, Afrika, Sri Lanka ve Batı Hint Adaları gibi yerlerde daha çok görülmektedir.
Hediyelik
Hediyelik bitki türleri, gideceği konuma ve özel günün anlam ve önemine göre değişkenlik gösterir. En çok tercih edilen ürünlerimiz arasında  hediyelik bitki sukulent, kaktüs ve özel tür bitkilerdir.  Bu bitkiler günü daha anlamlı kılmaktadır. Bu sebeple de öncelikle tercih edilen her zaman özel bitki türleri ve bazen de set halinde renkli yapısı ve farklı görünümü ile ilgi çekmektedir. Kaktüs Sukulent firması olarak her sene özel bitki türleri yetiştirmeye devam ediyoruz.  
Özenle büyütülen bitkilerin bakım aşamaları tam yapılarak istenilen boyda satışı mevcuttur. Büyük boy ve küçük boy olmak üzere iki farklı yapıya sahiptir. Tercihinize göre çiçekli veya çiçeksiz olarak da satışa sunulmuştur. Birbirinden farklı çeşitlere sahip olan Sukulent ve kaktüslerin eşsiz görünümü ve ortama kattıkları pozitif enerji ile radyasyonu çektiği bilinmektedir. Hediyelik sukulent çeşitleri ile her özel güne anlam katma imkanınız mevcuttur.
Hasta ziyaretlerinden nişan süsü olarak kullanıma kadar geniş yelpazede tercih olanağı bulunmaktadır. Her zaman fark yaratan bitki türleri arasında gelen kaktüs çeşitleri, yetiştirilmesi ve bakımı ile özel bitki türleri arasındadır. Bulundukları ortamı güzelleştiren birçok çeşide sahip olmasının yanında uygun maliyetli ürünler olarak herkesin alım gücüne hitap etmektedir.  Bu sebeple de uygun maliyetli ve ekonomik ürün klasmanında yer alır.
Geniş ürün skalasına sahip olan firmamız sayesinde dünyanın en güzel kaktüs sukuletlerini Bartın’da üreterek her yere 7/24 gönderim sağlamaktayız. Hediyelik bitki türleri arasında birçok ürün çeşidimiz mevcut olmakla beraber 28 yıllık köklü bir firma olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz. Ürünlerin ulaşımı için titiz bir çalışma sergileyerek zamanında ve herhangi bir çürüme sorunu ile karşılaşmamanız için Kaktüs Sukulent firması olarak en iyi şekilde ulaşımını sağlamaktayız. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak istenilen kalitede hizmet sunmaya devam ediyoruz.

#kaktus #kaktuscicegi #sukulent #kaktussukulent #nisanhediyesi #cicek
Sosyal Medya: instagram.com/kaktussukulentcom 
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Kaktus Sukulent | BARTIN
tarih icon 12.05.2022 tarihinde eklendi
Haber 687 gündür   okuna sayısı icon 923 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]