mobil menu
ara

Krema Makineleri Özellikleri Modelleri ve Fiyatları

Krema Makineleri Özellikleri Modelleri ve Fiyatları

Pastaneler İçin Krema Makinesi

Pastane, cafe, restoranlar için krema makinesi çok önemlidir. Yaptığınız tüm kremaların lezzetli olması, müşterilerinizin sizi tekrar tercih etmesinde ana sebeptir. Bu lezzeti yakalamanın bazı püf noktaları vardır. Bunlar kullanılan malzeme kalitesi, yılların verdiği tecrübe ve bunların dışında bir de kullanılan teçhizat. Krema yapımında kullanılan makina sizin performansınızı etkileyen en önemli unsurdur diyebiliriz.

Krema Makinesi Modelleri ve Çeşitleri

Krema makinesi denilence akla sütü kaynatıp soğutup sütün içindeki kremayı yani yağı ayıran makine gelebilir. Bu Süt Krema Makinesi olarak geçmektedir. Pastacıların tatlılar için krema yaptıkları makineler ise Krema Makinesi olarak geçmektedir. Firmamız pastacılar için krema makinesi satışı yapmaktadır. %100 İtalyan; STAFF Krema Makinası R 400 (Cream Machine) ile 120 dakikada 40 litre krema yapabilirsiniz. STAFF Krema Makinası R 600 (Cream Machine) ile 120 dakikada 40 litre krema yapabilirsiniz. Her türlü bilgi ve destek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Krema Makinesi Fiyatları?

Krema makinesi fiyatları, makinenin özelliklerine, kapasitesine göre farklılık arz etmektedir. Profesyonel krema makineleri fiyatları ev tipi krema makinelerine göre daha pahalıdır. Eğer büyük bir işletme için krema makinası alınacaksa aşağıda bahsettiğimiz özelliklerin barındırmasına dikkat etmek gerekmektedir. Bu özellik ve daha fazlasına sahip İtalyan Staff Krema Makinelerini inceleyebilir, ayrıntılı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

Krema Makinesi ile Ne Yapılır?

Profesyonle bir krema makinesi ile kaliteli kremalar yapabilirsiz. Bu kremalar örneğin spangile, profiterol, yaş pasta gibi tatlılar için kullanılabilir. Piyasada pastacı krema makinası olarak da atlandırılmaktadır.

(Kaynak) İçeriği ekleyen: Otomatik Dondurma Makinesi | BURDUR
tarih icon 24.06.2021 tarihinde eklendi
Haber 1009 gündür   okuna sayısı icon 797 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]