mobil menu
ara

Ücretsiz firma kayıt rehberi

Ücretsiz firma kayıt rehberi Firma, işyeri veya markanızın internette daha çok görünmesi için yani arama motorlarında daha fazla sonuçların gözükmesi için farklı sayfalara kayıt edilmesi önemlidir. Bu hizmeti sunan birçok ücretsiz sayfa vardır. Bunlardan bazıları ücretsiz firma rehberi hizmeti sunan sayfalardır. Firma rehberlerine adresi, telefon ve diğer bilgilerinizi girerek olası arama sonuçlarında bu rehberlerin çıkması ile kullanıcılar bu bilgiler ile size ulaşabilir.

Ücretsiz firma rehberi

Genel yapı olarak çoğu sadece sizin içeriğinizi tutar. Sizin sayfanıza bir link çıkışı olmaz. Yani backlink çıkışları yoktur. Bazılarını incelediğimizde ise bir tane nofollow link çıkışı olduğunu gördük. Yani arama motoru gözün ile buradan çıkan link için tanımıyorum benim ile ilgili yok demek nofollow olanların. Zaten teknik olarak ta Google nofollow linklerin takip etmez.
Tabi ücretsiz olanlar genelde böyle ama farklılıklar olabilir elbette. Firma rehberleri çok fazla trafik çeken sayfalardır buralarda olmak Google sıralamanıza fayda sağlayacaktır. Tabi birde bunlardan dofollow şeklinde link çıkışlarını almanız çok daha iyidir. Bu backlink hizmetlerini de genelde düşük bir ücretler ile firma rehberleri sağlamaktadır.

Kurumsal firma rehberi

www.kurumsalfirma.net sayfası bu şekilde hizmet sunan, ister ücretsiz yada ücretli olarak hizmetleri olan bir firma rehberidir. Google arama sonuçlarında oldukça iyi konumda olan kurumsal firma için kaydınızı ücretsiz hemen yapabilirsiniz.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Ücretsiz firma rehberi | İSTANBUL
tarih icon 29.04.2021 tarihinde eklendi
Haber 1093 gündür   okuna sayısı icon 825 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]