mobil menu
ara

Açılır Kapanır Sineklik

Açılır Kapanır Sineklik Sineklik yaz aylarında evimiz, işyerimizde, karavanımızda, yatımızda belkide en çok ihtiyaç duyduğumuz materyallerden birisidir. Her türlü haşerenin (karasinek, sivrisinek, böcek vs) yaşam alanımıza girip bizi rahatsız etmesi hatta belki ısırarak sıkıntıya sokmasını engelleyen önemli bir malzemedir.

Bu tür haşerelerle başetmenin kimyasal yöntemleri de olsa en çok fayda sağlayan ve en çevre dostu yaklaşım pencere kapı gibi alanlarımıza sineklik takmaktır.
 

Sineklik modelleri

Sinekliğin bir çok modeli bulunmakla beraber kullanım açısında en kolayı ve kullanışlısı pileli sineklik modelidir. Pileli sinekliğe halk arasında açılan kapanan sineklik, akordiyon sineklik, plise sineklik, dikey açılır sineklik veya yatay açılır sineklik de denilmektedir. Bu ifadelerin hepsi pileli sineklik modelini ifade etmektedir.

Açılır Kapanır Sineklik Pencere

Plise sinekliğin pencereye takılan versiyonu açılır kapanır sineklik pencere olarak nitelendirilmektedir. Yaz kış takıp çıkarma derdi olmayan istenilince katlanarak haznesinin içine yerleştirilen sistem ile pencerenizde alan daralması olmaz.

Açılır Kapanır Sineklik Kapı

Pileli sinekliğin kapıya takılan çeşidine açılır kapanır sineklik kapı olarak söylenmektedir. Aynı pencere sinekliği gibi yaz kış takıp çıkarma derdi olmayan istenilince katlanarak haznesinin içine yerleştirilen sistem ile kapınızı alan daralması olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.
(Kaynak) İçeriği ekleyen: Süleyman VİCİR | KONYA
tarih icon 30.06.2021 tarihinde eklendi
Haber 1031 gündür   okuna sayısı icon 609 defa görüntülendi

Firmalardan Son Dakika Haberler

firma haberleri FirmaHaber; Birlikte daha güçlüyüz. Kurumunuz, İşletmeniz veya Firmanız ile ilgili haber ve bilgileri en doğru şekilde paylaşabileceğiniz bir sayfa. Haber değeri taşıdığını düşündüğünüz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili yöneticilerin denetimi sonucunda haberinizi yayına almak için hazırlayacağız. Son dakika haberler veya diğer tüm gerekli bilgiler için Firma Haber. Sosyal medyada takip edin, @firma.haber
son dakika haberler

© 2019 / 2023 - firmahaber.com • Ücretsiz Haber EkleKünyeİletişim [ Reklam ]